Inspiration


O-M-G

Kom precis hem från frisören, och tro det eller ej, men jag har blivit blond!


med vääänliga hälsningar
Blondinen


Omöjligt..

Varför ska det vara så svårt att fota en häst?!





/Astrid

Händer inte så mycket

Det händer inte så mycket för mig på dagarna nu.. Leo skrittas för hand i 30-40min varje dag, i flera veckor framöver. Jag tränar, men det är väl kanske inte så kul för er att läsa om..

får se om jag blir inspirerad till att blogga snart, ska försöka!

/ Astrid

"Shopping"

Idag åkte jag och min pappa ner till Vansbro, där vansbrosimmningen bla. kommer att hållas under helgen för att leta efter nya cykelhandskar och springtights till mig. Tyvärr blev det ingenting då jag var så sjukt ofokuserad på att leta efter något som skulle falla mig i smaken, så vi gav upp till slut x) hihi!

Nu tittar vi på dagens etapp av Tour de France, sen ska jag ut och cykla ;)

Bad news

Leo gick inte igenom besiktningen med svag hälta efter böjprov.. Nu väntas behandling, vila, och flera månaders igångsättning.. Fy fan alltså..



/Astrid

Idag

God morgon!
Detta är vad jag ska göra idag:
¤Försöka träffa en vän?
¤Titta på Tour de France
¤Åka till kliniken och besiktiga Leo
¤Träna

Jag återkommer med uppdatering om hur det går med Leo!

/ Astrid

Hej på er!

Hej! Gud, förlåt att jag har varit fullkomligt usel på att blogga. Astrid har lixom bloggat varje dag, men jag har inte bloggat på typ en månad. buhhu på mig själv... Men det är bra med mig, jag ska försöka dra igång min bloggning lite, så, vi hörs my friiens!
 

Dagens lunch




/ Astrid

Cykeltävling

just nu befinner jag mig i Vansbro och hejjar på min pappa som just nu kommit ungefär hälften av dagens cykeltävling som är 12mil lång.
jag och mamma har bestämt att vi ska äta lunch klockan 12.00, så jag sitter och väntar på henne nu. direkt efter lunchen ska jag bege mig ner till målområdet och titta när dom snabbaste och pappa går i mål!


/ Astrid